Areamanager Franchise

Omschrijving

Bruna is een landelijke retailer met ruim 270 winkels en een online shop. Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen, wenskaarten en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Ook online speelt Bruna.nl een grote rol in de verkoop van boeken, cadeauartikelen en meer.


Wij zoeken een:

Areamanager Franchise – fulltime


Wat ga je doen?

Als Areamanager Franchise ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de relatie tussen de franchisenemer en de organisatie. Je bent voor de franchisenemer een adviseur op commercieel, bedrijfseconomisch en organisatorisch gebied. Je zorgt ervoor dat de Bruna formule goed wordt uitdragen en geïmplementeerd.

Voor de franchisenemer ben jij een klankbord en degene die ze inspireert over het winkelbeeld en de klantbeleving. Daarnaast ondersteun je ze bij de ontwikkeling van de medewerkers en op welke manieren het rendement positief beïnvloed kan worden. Om hierin succesvol te zijn, stuur je op een optimale relatie tussen de franchisenemers en de organisatie. Je bent een aanpakker die weet hoe het spel in de winkel werkt en hoe je franchisenemers succesvol kunt maken. Door jouw enthousiasme, motiverende houding én de wil om samen te werken weet jij mensen te overtuigen.

Daarnaast bevorder je de onderlinge samenwerking tussen de franchisenemers. Ook denk je mee over veranderingen en verbeteringen voor zowel de franchisenemer als de organisatie. Als Areamanager Franchise ben je verantwoordelijk voor circa veertig franchisewinkels.


Samen met vier andere Areamanagers Franchise ben je onderdeel van het Business Unit team Destination en rapporteer je aan de Business Unit Manager Destination stores.


Wat verwachten wij van je?

  • een diploma in een economische richting zoals bedrijfskunde.
  • minimaal 5 jaar ervaring in commerciële- en operationele functie in een (franchise) retail organisatie.
  • Goede financiële inzichten waardoor gelijkwaardig gesprekspartner bent voor businesscontrollers, accountants en financiële instellingen.
  • Actuele kennis over de afzetmarkt hebt en dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de retail;.
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede beheersing van MS Office pakketten;
  • Dat je een commerciële en betrokken adviseur bent met een hands-on mentaliteit;
  • Een proactieve en flexibel instelling waardoor je een sparringpartner bent voor je diverse stakeholders.


Wat bieden wij je?

Een afwisselende en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je werk zelfstandig in te delen. Dit alles doe je voor het oer-Hollandse merk Bruna, een onderdeel van de Audax Groep. Wij werken met korte communicatielijnen en is er een prettige werksfeer. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, een leaseauto, een telefoon en een laptop. Daarnaast kennen wij ook goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden aan, omdat wij vinden dat onze medewerkers het succes van de organisatie bepalen. Kortom, wij bieden we jou voldoende mogelijkheid om jouw ambities waar te maken.


Vereisten

Meer weten en solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!


Een referentiecheck en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.