Campagnemanager

Omschrijving

Bookchoice | we love stories… Wij houden van verhalen. Ze inspireren, ze verbinden, ze stimuleren, maar bovenal laten ze je dromen. Dromen over reizen naar andere werelden, mensen en culturen.

 

Bookchoice B.V. maakt onderdeel uit van winkelketen Bruna en is een commerciële organisatie die zich richt op de verkoop van een ebook- en audiobook abonnementsmodel. We staan voor een creatieve en resultaat gedreven organisatie met een jong en ambitieus team!

 

Onze lezers ontvangen elke 1ste van de maand een selectie van 8 titels van de grootste auteurs wereldwijd, voor maar €3,99 per maand. De boeken zijn te downloaden op alle apparaten en kunnen gelezen worden als ebook én audioboek.

 

Omschrijving:

Wil jij werken bij een snelgroeiend bedrijf en deel uitmaken van een jong en dynamisch team? Zoek jij / hou je van een veelzijdige baan binnen het hart van een organisatie? Vind jij het leuk om mee te denken, oplossingen te zoeken en processen te verbeteren? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Als Campagne manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van onze campagnes in samenwerking met onze partners. Je hebt een veelzijdig takenpakket Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent flexibel. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid van je verwacht met veel verantwoordelijkheid!

 

Je komt in een leuk team te werken wat onderdeel zal zijn van het Operations team. Binnen het team wordt er voornamelijk Engels gesproken. 

 

Taken en verantwoordelijkheden:

o   Je bent verantwoordelijk voor de Nederlandse markt op webcontent gebied

o   Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van marketingcampagnes in nauwe samenwerking met het salesteam 

o   Je rapporteert en evalueert campagnes 

o   Je bent het operationele aanspreekpunt voor de partners 

o   Je managed en bewaakt de kwaliteit tijdens projecten voor de Nederlandse markt in samenwerking met verschillende teams  

o  Je hebt ervaring met het genereren en plaatsen van webcontent

o   Je ondersteunt het Commerce team met het testen en doorvoeren van verbeteringen en/of nieuwe functionaliteiten  

o   Je signaleert issues, dient nieuwe request in en bent stakeholder voor IT

o   Je denkt commercieel mee en zet projecten op om nieuwe leden binnen te halen 

o   Je maakt de eerste rapportages op voor de webshop en gifting 

Vereisten

o   Je hebt HBO werk- en denkniveau 

o   Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het uitvoeren van operationele projecten

o   Je bent georganiseerd, gaat planmatig te werk en je bent stressbestendig 

o   Je bent proactief en ondernemend 

o   Je bent zelfstandig en oplossingsgericht

o   Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelste taal