Financieel administratief specialist gezocht!

Omschrijving

Ben jij financieel goed onderlegd? En administratief een kei in je vak! Mooi. Dan zoeken we jou!

Bruna is op zoek naar een financieel administratieve specialist. Jij gaat de financiële administratie van Bruna.nl en onze eigen winkel administratie naar een hoger niveau brengen.


Dat begint met de voeten in de modder. Nou ja, modder. Onze administratie kent vele handelingen (van boekingen tot bonnetjes tot van alles). Deze administratie moet gewoon kloppend zijn. Jij bent dus pas tevreden als de financiële administratie klopt en onze eigen winkelmanagers en de Bruna.nl verantwoordelijken tevreden zijn. 

Maar deze functie is meer. We zoeken iemand die niet klakkeloos maar gaat doen wat opgedragen wordt. Je bent bezig met het optimaliseren van je eigen proces. Wat kan er slimmer? Wat kan er meer digitaal? En dan niet alleen het idee aandragen, maar aan de slag met de oplossing.


We zoeken iemand die energie komt brengen in de afdeling. Is dat dan nodig? Nou ja, misschien een klein beetje wel. Wees vooral je zelf en initieer leuke ideeën die je werk of de sfeer beter maken.


Bruna...moeten we onze formule nog uitleggen? Je kent ons vast. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 

Ons team: 9 mensen. Drie daarvan zijn ook financieel medewerker, 3 doen de crediteuren (moet ook gebeuren) en 2 de debiteuren en natuurlijk 1 manager die jullie helpt je werk zo goed als mogelijk te doen.


Samengevat:

  • Een uitdagende fulltime (38 uur) baan als financieel medewerker bij Bruna in Amsterdam
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioen
  • Dé kickstart van jouw carrière binnen een professioneel financieel-team
  • Werken met leuke collega’s in een informele werkomgeving

Vereisten

Wij vragen van jou:

  • Minimaal een MBO4-diploma; richting financiele administratie is een pre
  • Je bent goed in organiseren, denkt in oplossingen en kunt snel schakelen
  • Ervaring met SAP systemen juichen we toe
  • Je krijgt energie van multitasken
  • Je bent flexibel, stressbestendig en bent niet vies van hard werken