Formule Manager (Amsterdam, Fulltime)

Omschrijving

Bruna is op zoek naar een Formule Manager! Je ontwikkelt en implementeert onze instore klantreis en zorgt voor een eenduidig winkelbeeld.

 

Praktisch: je gaat aan de slag met het verbeteren van de presentatie en communicatie in onze winkels. Ook help je met het door ontwikkelen van onze huisstijl en probeer je samen met het team te komen tot nieuwe standaarden.

 

Bruna...moeten we ons nog voorstellen? Je kent ons vast. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 

 

We zijn als organisatie en team volop in beweging! Een mooi moment om in te stappen. Je stapt in binnen de afdeling Marketing & Formule. Wij zijn verantwoordelijk voor de branding, de instore beleving en landelijke & lokale marketing.

Samen met de collega’s van o.a. Category Management en de ondernemers & bedrijfsleiders werken we aan de salesdoelen van Bruna.

Vereisten

Wat maakt een Bruna collega een echte Bruna medewerker? Nou, dan ben je ondernemend, pragmatisch en praktisch ingesteld (mouwen opstropen dus) en wil je elke dag leren. Als je minimaal HBO niveau meebrengt en drie jaar relevante Marketing en/of Formule ervaring hebt, dan denken wij dat het een match tussen ons kan gaan worden.

Leuk? Mooi! Solliciteer en verras ons met je ideeën over winkelcommunicatie en beleving. Dan uitnodigen we je uit op ons mooie kantoor in Amsterdam en nemen we je graag mee in de wereld van Bruna. Tot snel!