HR adviseur met affiniteit voor recruitment gezocht!

Omschrijving

Ben jij een energieke HR adviseur? Ja? Mooi! Lees dan onze vacature door en solliciteer.

Voor het hoofdkantoor van de Bruna, gevestigd in Amsterdam, zoeken wij een allround HR adviseur die o.a. de recruitment activiteiten voor alle stafvacatures gaat oppakken.


Bruna...moeten we onze formule nog uitleggen? Je kent ons vast. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 


Ons HR team bestaat uit een manager HR, twee HR adviseurs (waarvan nu 1 vacant) en een HR medewerker.

De HR adviseur functie bestaat uit operationele en tactische verantwoordelijkheden en taken. Het is een enorm leuke functie wanneer je al enkele jaren ervaring hebt opgedaan. 


Als HR Adviseur ben jij dag dagelijks bezig om het personeelsbeleid te optimaliseren. Laten we concrete voorbeelden noemen: jij bent verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures op stafniveau, je bent verantwoordelijk voor het verlagen van ons ziekteverzuim, gaat aan de slag met het verbeteren van onze personeelsregelingen en gaat meehelpen om ons beleid gericht op ontwikkeling vorm te geven. Best een traditioneel pakket, maar wel in een hectische omgeving. De organisatie weet HR goed te vinden en dat maakt dat we bij veel zaken om input gevraagd worden. Leuk natuurlijk, maar aan jou om er voor te zorgen dat we onze afspraken nakomen en niet verzuipen in de dagelijkse klusjes.


Samengevat:

  • Een uitdagende fulltime (38 uur) baan als HR adviseur bij Bruna in Amsterdam
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioen
  • Dé kickstart van jouw carrière binnen een professioneel HR-team
  • Werken met leuke collega’s in een informele werkomgeving

Vereisten

Wij vragen van jou:

  • Minimaal een hbo-diploma; richting HRM of Toegepaste Psychologie
  • Je bent goed in organiseren, denkt in oplossingen en kunt snel schakelen
  • Je krijgt energie van multitasken
  • Je bent flexibel, stressbestendig en bent niet vies van hard werken