IT Helpdesk medewerker

Omschrijving

Ben jij in staat een goed gesprek te voeren? En heb je affiniteit met IT? Mooi! Dan is Bruna op zoek naar jou.


Wij zijn op zoek naar helpdeskmedewerkers op de IT helpdesk. Jij gaat Bruna collega's helpen met hun IT vraagstukken. Van een vastgelopen laptop tot een systeem dat niet meer werkt. Het is aan jou om goed te luisteren naar de vragen die binnen komen en met een passende oplossing te komen.


Je moet nogal wat dingen leuk vinden om succesvol te zijn in deze functie. Als eerste het telefonisch contact hebben met collega's. Het is dus een functie waarin je telefonisch contact combineert met live contact. Je werkt met een uitgebreide kennisbank en wij leren je hoe het IT landschap van de Bruna eruit ziet. Daarnaast heb je dus de IT affiniteit nodig. Mocht je graag nog met de schroevendraaier zelf een PC opendraaien, dan vinden we dit prima...maar je gaat het niet toepassen in je werk.


Belangrijk is dat de Bruna bij jou past en jij bij de Bruna.

Bruna...moeten we onze formule nog uitleggen? Je zult ons vast kennen. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 


De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 250.000 boeken aan via onze website www.bruna.nl.

Vereisten

Wij vragen het volgende van jou:

  • Je bent een echte serviceverlener met IT affiniteit.
  • Je stroopt de mouwen graag op.
  • Je bent in staat een goed gesprek te voeren in het Nederlands.
  • Je kan aan ons uitleggen waarom je graag bij de Bruna wilt werken.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent bereid om mee te helpen met het supportteam voor winkel automatisering

Wij bieden je:

  • Een uurloon van € 12,00 - € 14,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een contract voor 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.