Social Marketeer

Omschrijving

Bruna is op zoek naar een Social Marketeer, die verantwoordelijk is voor social media en display campagnes!


Praktisch: je formuleert ons social media beleid, maar bent daarna vooral bezig met de uitvoering daarvan. We hoeven jou niet uit te leggen dat je hierin elke dag kan optimaliseren. Wij zijn actief op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Jij gaat aan de slag met onze display campagnes. Voorbeelden hiervan zijn acties i.h.k.v. de Boekenweek, Sinterklaas of bijvoorbeeld onze HighSchool campagne. Je analyseert onze niet-betaalde en betaalde campagnes en stuurt hierin bij.

 

Bruna...moeten we ons nog voorstellen? Je kent ons vast. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 

 

We zijn als organisatie en e-commere team volop in beweging! Een mooi moment om in te stappen. Je stapt in binnen de afdeling E-commerce. Wij zijn verantwoordelijk voor de branding, de instore beleving en landelijke & lokale marketing.

Samen met de collega’s van o.a. Category Management en de ondernemers & bedrijfsleiders werken we aan de salesdoelen van Bruna.


De verantwoordelijkheden van een Social Marketing zijn onder andere:

  • Social advertising; jij zorgt ervoor dat we de business doelstellingen behalen middels advertising;
  • Maken en plaatsen van social media berichten op de kanalen van Bruna (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Youtube);
  • Monitoren social media; wat leeft er op de verschillende kanalen? Hierbij behoort ook het proactief inspelen op de community met het bedenken van inhakers en relevante content;
  • Maandelijkse social media rapportages maken en analyseren;
  • Optimalisatie van de content- en advertistingstrategie;
  • De webcare uitvoeren en aansturen;
  • Communities op verschillende social media kanalen activeren;

Vereisten

Wat maakt een Bruna collega een echte Bruna medewerker? Nou, dan ben je ondernemend, pragmatisch en praktisch ingesteld (mouwen opstropen dus) en wil je elke dag leren. Als je minimaal HBO niveau meebrengt en drie jaar relevante ervaring hebt bij een A-merk, bij voorkeur retailer, dan denken wij dat het een match tussen ons kan gaan worden.

Je denkt in taal en bent goed in copywriting en schrijft foutloos Nederlands!

e wilt minimaal 4 dagen per week aan het werk (onze voorkeur = 5 dagen) en bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

 

Leuk? Mooi! Solliciteer en verras ons met je ideeën over social media. Dan uitnodigen we je uit op ons mooie kantoor in Amsterdam en nemen we je graag mee in de wereld van Bruna. Tot snel!

Wij bieden je een mooie baan met veel verantwoordelijkheid; je gaat impact maken met je content op de social kanalen van Bruna. We zijn een plek waar jij je kunt ontwikkelen en dat in een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam (nabij de Arena).