Systeem Engineer (standplaats Amsterdam)

Omschrijving

Heeft iemand in de familie netwerkproblemen? Een ICT uitdaging op de sportvereniging? En kloppen ze bij jou aan? Niet? Dan mag je bij onze andere vacatures kijken. Wel? Mooi! Bij Bruna zijn wij op zoek naar een System Engineer.

 

De functie die wij vacant hebben kent een divers takenpakket. Maar één ding is zeker: alles wat je doet, begint bij goed klantcontact. Collega’s kloppen namelijk regelmatig bij je aan met vragen en problemen. Aan jou de taak om stevig door te vragen en met hen mee te denken, zodat je efficiënt tot een oplossing komt. Soms komt er wat haast bij kijken, bijvoorbeeld als er in een van onze winkels tijdens een koopavond er een belangrijk systeem uitvalt. Enige flexibiliteit en stressbestendigheid is dus geen overbodige luxe.

 

Daarnaast draag je samen met het ICT team zorg voor (deel)producten en diensten binnen je vakgebied. Je organiseert bijvoorbeeld geregeld updates, of je werkt aan nieuwe releases, documenteert over het functioneren van de systemen en treedt preventief op om storingen te voorkomen. Bovendien doe je er alles aan om de systemen zo goed mogelijk te beschermen tegen malware en andere ellende. Natuurlijk volg je ook de actualiteiten binnen jouw branche, zodat je nieuwe ontwikkelingen direct door kan voeren in je werk.

 

Een greep uit je takenpakket:

  • Systeembeheer (vooral Microsoft omgevingen)
  • Werkplekbeheer hoofdkantoor: Office 365 inclusief Sharepoint
  • Netwerk, firewalls en servers (1e lijn)
  • Contacten met externe suppliers: hosting, hardware vervanging en service op winkels
  • Contactpersoon inzake het ICT landschap 

Vereisten

Een open deur: Als system engineer is het uiteraard logisch dat je meer dan een beetje weet van ICT. Onze nieuwe System Engineer heeft…

  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • Een neusje voor slimme technologie en is altijd (nou ja, altijd…vaak) op zoek naar innovaties.
  • Meerdere certificaten aan de muur hangen (MCSA). Een pre is onder andere MCSAO365, WIN10SPEC en SERVER2016.

Office 365 en Google for Business (G-Suite) ervaring (is een pré); 

  • Analytische skills. Toont initiatief en betrokkenheid en is zeer kwaliteitsgericht. Daarnaast kun je ICT-zaken goed uitleggen in 'Jip-en-Janneke-taal'; 
  • Goede beheersing van Engels en Nederlands in woord en geschrift; 

 

Bruna is ambitieus en deze instelling vragen wij ook van jou. We hebben grote, innovatieve plannen en hebben de ambitie om online door te groeien. Hierin kun jij een belangrijke rol spelen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om plannen te bedenken en uit te voeren.