Teamleider klantenservice

Omschrijving

Heb jij een passie voor klantcontact? Ben jij iemand die wil bouwen aan een professionele klantcontact afdeling? Dan ben jij bij Bruna aan het juiste adres.


Wij zijn op zoek naar een Teamleider Klantenservice. Je bent elke dag bezig met de klanttevredenheid van onze belangrijkste stakeholder: de Bruna klant! Waar onze Bruna processen de eindklant direct raken willen wij succesvol zijn, zeker dus op de klantenservice afdeling. 

Denk niet aan overvolle belzalen op grote klantcontactafdelingen. Je maakt juist een onderdeel uit van een klein, hecht team. Jij coacht en stuurt het team aan, organiseert de planning en analyseert de performance van het team. 


'Je ziet het aan de buitenkant'....dat zeggen ze vaak over een goede klantcontact professional. Dus niet alleen je stem is gericht op klanttevredenheid, je hele voorkomen is dat. Waarom schrijven we dit zo soft op? Omdat we willen dat jij het voorbeeld van klanttevredenheid bent in het bedrijf. En die verantwoordelijkheid gaat veel verder dan je eigen team. Spreek je collega's er maar op aan! Durf jij die uitdaging aan?

 

Bruna...moeten we onze formule nog uitleggen? Je zult ons vast kennen. We zijn een landelijke retailorganisatie, actief met 285 winkels op de markt van boeken, tijdschriften, papier- en schrijfwaren, wenskaarten, dagbladen, multimediale producten en dienstverlening. In deze branche is Bruna marktleider. De beste en de grootste dus! 

 

De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868. Naast de winkelketen biedt Bruna meer dan 250.000 boeken aan via onze website www.bruna.nl.

Vereisten

Wij vragen het volgende van jou:

  • Je bent een klantcontact dier in hart en nieren.
  • Je wilt bouwen aan de professionaliteit van de klantcontact processen.
  • Je beseft dat alles begint met de performance van vandaag!
  • Je kan goed overzicht behouden, bent analytisch ingesteld, neemt initiatief en kan met enige werkdruk omgaan.
  • Ervaring in de wereld van klantcontact. Onze inschatting; een jaar of 5 zou goed zijn.

Wij bieden je:

  • Bruto salaris: van € 2300 tot maximaal € 3400 per periode  van vier weken.
  • Een contract voor 7 maanden.
  • Een mooie ervaring in de wereld van retail.

We zijn benieuwd naar je sollicitatie! Je mag 2 sollicitatiegesprekken verwachten.