Benieuwd hoe het is om bij Bruna te werken?

Onze collega’s vertellen graag meer over hun ervaringen en waarom zij veel plezier halen uit hun werk. Wie kan tenslotte beter vertellen hoe het is om bij Bruna te werken, dan onze eigen collega’s? Lees hieronder hun verhalen en maak kennis met (je toekomstige) collega’s van Bruna.
oproepkracht bruna

Kelly de Vos over haar bijbaan bij Bruna

Kelly de Vos is begonnen als oproepkracht bij Bruna in Hoevelaken en heeft daarna de overstap gemaakt naar Bruna in Leusden. Hier voor heeft ze de lerarenopleiding geschiedenis afgerond, maar ze kwam er achter dat haar toekomst niet in het onderwijs ligt. Ze vertelt graag over haar tijd bij Bruna en hoe ze haar toekomst bij Bruna voor zich ziet.
verkoopmedewerker bruna

De ervaringen van Sandra Kleijhorst
als winkelmedewerker in Zaandam

Sandra werkt sinds 1998 al bij Bruna en dit doet ze nog steeds met ontzettend veel plezier, mede dankzij het ontzettend leuke team waar ze mee samenwerkt. Ze heeft gewerkt in verschillende filialen onder andere als winkelmedewerker en manager en heeft sinds 2003 haar draai helemaal gevonden de Bruna winkel in het gezellige Zaandam.

Johan Wijnen neemt je mee in
zijn functie als winkelmanager

Johan werkt bijna 2 jaar bij Bruna. Hij is begonnen als oproepkracht in Venray en heeft al flink wat stappen mogen makken binnen Bruna. Sinds januari is hij in opleiding als winkelmanager en voert nu al die rol uit voor de vestigingen van Bruna in Mierlo en Eindhoven.
werken en leren bruna

Een dagje uit het leven van een BBL-er bij Bruna

Vlak voor het openen van de winkel heb je alle kranten in het schap gelegd. Je ziet een vaste klant aankomen die dagelijks een krantje komt halen. Je reikt hem de krant aan en helpt hem bij het uitzoeken van een verjaardagskaart voor zijn kleindochter. Fijne verjaardag alvast!
verkoopmedewerker bruna

Onze winkelmedewerker Barry Bakker aan het woord

Sinds 2017 werkt Barry Bakker bij Bruna. Hij is begonnen in de rol van oproepkracht in Almere buiten en is uiteindelijk doorgegroeid in de rol van verkoopmedewerker en staat nu voor 32 uur per week in Bruna Reigersbos, in Amsterdam.
oproepkracht bruna

Hoe ervaart Michael van Leeuwen zijn bijbaan bij Bruna?

Michael van Leeuwen werkt al bijna vijf jaar als oproepkracht bij Bruna. Naast zijn werk bij Bruna is hij druk bezig met het afronden van zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de VU. Hij vertelt vol enthousiasme over zijn ervaringen als oproepkracht bij Bruna in Heemskerk.
vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures