Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan die goed te combineren is met je studie en waarin je nog voldoende vrije tijd overhoudt voor andere leuke dingen? Kom dan het team van Bruna versterken. Je krijgt veel vrijheid en flexibele werkuren, ideaal toch? Elke dag is anders bij ons en met zo'n honderd winkels op allerlei verschillende locaties - bijvoorbeeld in de stad en op stations - vind je de perfecte bijbaan dichtbij huis.

Waar ga je mee aan de slag?

Binnen deze bijbaan zorg je samen met je collega’s ervoor dat de winkel er helemaal tip top in orde uit ziet. Je helpt klanten met het beste advies over onze producten. Jij weet als geen ander waar de grappigste verjaardagskaarten liggen of welk kookboek de meest smakelijke recepten bevat. Je maakt regelmatig een praatje met klanten en tussendoor is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid met je collega’s. Met jouw sociale vaardigheden wordt het altijd een plezierige werkdag! Klinkt dit als de perfecte bijbaan voor jou? Bekijk dan onze vacatures of kom langs in één van onze Bruna winkels. 
Een passend uurloon  en vakantiegeld en  vakantiedagen uitbetaald krijgen per periode

Een passend uurloon en vakantiegeld en vakantiedagen uitbetaald krijgen per periode

Veel vrijheid  en flexibele  werktijden

Veel vrijheid en flexibele werktijden

De mogelijkheid om door te groeien

De mogelijkheid om door te groeien

Werken binnen  een gezellig en  hecht team

Werken binnen een gezellig en hecht team

En... je krijgt ook nog  eens korting op je  aankopen bij Bruna!

En... je krijgt ook nog eens korting op je aankopen bij Bruna!

Benieuwd naar de verhalen van onze oproepkrachten?

oproepkracht bruna

Kelly de Vos over haar bijbaan bij Bruna

Kelly de Vos is begonnen als oproepkracht bij Bruna in Hoevelaken en heeft daarna de overstap gemaakt naar Bruna in Leusden. Hier voor heeft ze de lerarenopleiding geschiedenis afgerond, maar ze kwam er achter dat haar toekomst niet in het onderwijs ligt. Ze vertelt graag over haar tijd bij Bruna en hoe ze haar toekomst bij Bruna voor zich ziet.
oproepkracht bruna

Hoe ervaart Michael van Leeuwen zijn bijbaan bij Bruna?

Michael van Leeuwen werkt al bijna vijf jaar als oproepkracht bij Bruna. Naast zijn werk bij Bruna is hij druk bezig met het afronden van zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de VU. Hij vertelt vol enthousiasme over zijn ervaringen als oproepkracht bij Bruna in Heemskerk.
vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures