Als winkelmedewerker bij Bruna zorg jij ervoor dat klanten zo goed mogelijk worden geadviseerd en de beste service wordt verleend. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een hecht team. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als winkelmedewerker? Lees dan gauw verder of kom langs in één van onze Bruna winkels.

Aan de slag als winkelmedewerker

Je heet klanten welkom en zorgt dat ze binnen stappen in een aantrekkelijke en verzorgde winkel. Gedurende de dag zorg jij ervoor dat klanten persoonlijk geholpen worden, hun vragen worden beantwoord en ze tevreden met hun aankopen de winkel uitstappen. Daar doen we het tenslotte voor, die lach op het gezicht van onze klanten. Maar daar stopt jouw verantwoordelijkheid niet. Je zorgt ook dat de juiste bestellingen worden gedaan en dat onze acties goed zichtbaar zijn in de winkel. Bovendien zijn er een ING & PostNL servicepunt aanwezig in de winkel. Kortom, de diverse werkzaamheden zorgen voor een afwisselende werkdag. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor gezelligheid en plezier op de werkvloer, want wij geloven dat je samen tot het beste resultaat komt. 
marktconform salaris

Een marktconform salaris

doorgroeimogelijkheden

Mogelijkheden om door te groeien & je ambities waar te maken

inspirerende werkomgeving

Een leuke en inspirerende werkomgeving

korting bruna

En... je krijgt ook nog eens korting op je aankopen bij Bruna!

verkoopmedewerker bruna

Benieuwd naar de verhalen van onze winkelmedewerkers?

verkoopmedewerker bruna

Onze winkelmedewerker Barry Bakker aan het woord

Sinds 2017 werkt Barry Bakker bij Bruna. Hij is begonnen in de rol van oproepkracht in Almere buiten en is uiteindelijk doorgegroeid in de rol van winkelmedewerker en staat nu voor 32 uur per week in Bruna Reigersbos, in Amsterdam.
verkoopmedewerker bruna

De ervaringen van Sandra Kleijhorst
als winkelmedewerker in Zaandam

Sandra werkt sinds 1998 al bij Bruna en dit doet ze nog steeds met ontzettend veel plezier, mede dankzij het ontzettend leuke team waar ze mee samenwerkt. Ze heeft gewerkt in verschillende filialen onder andere als winkelmedewerker en manager en heeft sinds 2003 haar draai helemaal gevonden in de Bruna winkel in het gezellige Zaandam.
vacatures bruna

Blijf op de hoogte van onze vacatures